Συστατικά συνταγής
- ¼ του φλιτζανιού Gin
- 2 κουταλιές χυμό λάιμ
- 2 κουταλιές σιρόπι ζάχαρης
- 7 φρέσκα βατόμουρα
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
Οδηγίες συνταγής
Βγάζουμε τα φυλλαράκια από τα κλαδιά του θυμαριού.
Τα βάζουμε σ' ένα σέικερ, Προσθέτουμε τα 6 από τα βατόμουρα। Τα λιώνουμε μ' ένα ξύλινο γουδοχέρι ή ένα ξύλινο κουτάλι. Γεμίζουμε το σέικερ με πάγο, προσθέτουμε το Gin, το σιρόπι και το χυμό του λάιμ.
Χτυπάμε καλά μέχρι να παγώσουν όλα καλά. Στραγγίζουμε σ' ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο με πάγο. Βάζουμε στην κορυφή το τελευταίο βατόμουρο και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 5 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου