Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011
ΡΥΖΟΓΑΛΟ
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο φρέσκο γάλα
1 βανίλια
180 γρ ρύζι γλασέ (καρολινα)
170 γρ ζάχαρη
20 γρ κορν φλάουερ
κανελα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε 1 κατσαρολακι βράζετε το ρύζι μ λίγο αλάτι μόλις είναι σχεδόν βρασμένο καλά το ρύζι το σουρώνετε.
Σε 1 άλω κατσαρολακι βάζετε το γάλα (κρατώντας μισό ποτήρι) με τι ζάχαρη κ την βανίλια,μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού ρίχνετε κ το ρύζι το αφήνετε σε χαμηλή φωτια για 10 λεπτά,ρίχνετε στο ποτήρι με το γάλα που κρατήσατε το κορν φλάουερ το ανακατεύετε κ το ρίχνετε στο γάλα με το ρύζι μετά από 2 λεπτά το βγαζετε το βαζετε σε μπολακια βαζετε κανελα απο πανω κ το αφινετε εξω για 10 λεπτα μετα στο ψιγειο κ ετοιμο για φαγομα
Καλή όρεξη
Απο τον ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου