Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ
1 Καρδιά μαρουλιού ρωμαιν
20 γρ τριμμένη παρμεζανα
5 φιλέτα αντζούγια
1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
20 γρ κρουτον
25 γρ λαδι
λίγο ξίδι λίγο σος ανγκλεζ αλάτι πιπέρι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε το μαρούλι και το κόβετε σε χονδρά κομμάτια.
Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ βάζετε τα φιλέτα αντζούγια το σκόρδο το ξίδι προσθέτετε το λάδι σιγά σιγά ανακατεύοντας το αλάτι το πιπέρι κ της σος ανγκλεζκ τι μισι παρμεζανα αφου τα ανακατεψετε αρκετα ριχνετε το μαρουλι κ το κρουτον κ ανακατευτε ελαφρα.
τέλος σε ένα μπολ ρίχνετε την σαλάτα προσθέτετε την υπόλοιπη παρμεζανα κ έτοιμη για φάγωμα
καλή όρεξη
\
Απο τον ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου