Σας παραθέτω μια σπιτική συνταγή
ΥΛΙΚΑ
φραουλες 1 κιλο
ζαχαρη 1 κιλο
νερο 250 ml
τζιν (ποτο Dry Gin) 100 ml
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνούμε 1 κατσαρολακι και ρίχνουμε μέσα φράουλες,ζάχαρη,νερό κ τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα περίπου,βγάζουμε μετά της φράουλες με μια τρυπητή κουτάλα κ ρίχνουμε μέσα το τζιν μας το αφήνουμε βράζοντας για 1 λεπτό κ είναι έτοιμο.
Περνούμε 1 καθαρό μπουκάλι κ το ρίχνουμε μέσα όπως είναι μέσα καυτό το λικέρ μας κ είμαστε έτοιμη εφόσον κριοση να το σερβίρουμε.
*Της φράουλες αν θέλετε τής πολτοποιείτε κ της κάνετε μαρμελάδα
*Της φράουλες αν θέλετε τής αφήνετε να κρυώσουν και της τρώτε με σαντιγί
Απο τον ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ
περιμένω σχόλια σας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου