ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ



Συνταγές μαγειρικής Για όλους!!!!!!!


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΡΥΖΟΓΑΛΟ




ΥΛΙΚΑ

1 λίτρο φρέσκο γάλα

1 βανίλια

180 γρ ρύζι γλασέ (καρολινα)

170 γρ ζάχαρη

20 γρ κορν φλάουερ

κανελα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε 1 κατσαρολακι βράζετε το ρύζι μ λίγο αλάτι μόλις είναι σχεδόν βρασμένο καλά το ρύζι το σουρώνετε.

Σε 1 άλω κατσαρολακι βάζετε το γάλα (κρατώντας μισό ποτήρι) με τι ζάχαρη κ την βανίλια,μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού ρίχνετε κ το ρύζι το αφήνετε σε χαμηλή φωτια για 10 λεπτά,ρίχνετε στο ποτήρι με το γάλα που κρατήσατε το κορν φλάουερ το ανακατεύετε κ το ρίχνετε στο γάλα με το ρύζι μετά από 2 λεπτά το βγαζετε το βαζετε σε μπολακια βαζετε κανελα απο πανω κ το αφινετε εξω για 10 λεπτα μετα στο ψιγειο κ ετοιμο για φαγομα

Καλή όρεξη

Απο τον ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου